Een dag bij Weijerseikhout

Een dag bij Weijerseikhout

KEVIN'S DESCRIPTION OF A WORKING DAY

Hoe ziet jouw werkdag eruit bij Weijerseikhout?

Als dakspecialist hoef je je niet te vervelen, geen dag is hetzelfde! 

 

 

06.00 uur        Trrrring! Je wekker gaat. Hop, je werkkleding aan en op naar een leuke werkdag als dakspecialist bij Weijerseikhout!

 

06.45 uur        Je komt aan op je werkplaats ergens in Nederland en pakt - samen met je collega’s - nog snel een bak koffie. De teamleider vertelt wat er vandaag op de planning staat: voorbeeld van een project? Jullie gaan aan de slag!

 

07.00 uur        Het werken in de renovatie betekent dat je veel verschillende werkzaamheden uitvoert. Je begint met het klaarzetten van al het materiaal. Staat de lift op de juiste plaats? Mooi! Dan kun je het dak op.

 

08.00 uur        De oude dakpannen moeten eerst van het dak worden gehaald. Ondertussen geniet je natuurlijk van het mooie uitzicht!

 

09.30 uur        Ook de panlatten – waar de pannen op steunen – moeten worden verwijderd. Jij steekt dus nog even de handen uit de mouwen.

 

10.00 uur        Wil er nog iemand koffie? Samen met je collega’s neem je even een korte pauze. 

 

10.15 uur        Je hebt het dak bijna helemaal afgebouwd. Nog even alles schoonvegen…

 

12.00 uur        Lunch time! Van het harde werken krijg je trek, dus verdien jij een klasse lunch.

 

13.00 uur        Nu wordt het pas écht leuk: Je gaat het nieuwe dak bouwen. Dat begint met het leggen van de isolatieplaten. Aangezien wij bij Weijerseikhout veel met kranen gewerkt wordt, wordt de fysieke belasting zoveel mogelijk beperkt. Dit zorgt ervoor dat jij meer tijd hebt om je te focussen op het échte vakmanschap.

 

14.00 uur        Als je de nieuwe panlatten op het dak hebt getimmerd, begint het er op te lijken. 

 

15.00 uur        Tijd om de dakpannen op het dak te leggen! Gelukkig is er een kraan die de pannen naar boven hijst. Dat scheelt jou weer een week rugpijn. 

 

16.00 uur        Je dag zit erop! Het dak is weer dicht (Jij hebt weer een dak verduurzaamd?) en je kijkt tevreden naar het resultaat. Samen met je collega’s drink je nog een biertje, want die heb je dan wel verdiend! 

Contact

Ambachtsweg 18

6562 AV Groesbeek

Weijerseikhout B.V.

Follow us

© 2020 Weijerseikhout

  • Instagram
  • Facebook - White Circle